„15 ani – UNIVERSUL JURIDIC. Sărbătorim împreună :)”

31 Ian 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 556
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate editorială pe piața de carte juridică din România, Editura Universul Juridic a lansat mai multe promoții și concursuri lunare în cadrul unei campanii desfășurate pe tot parcursul anului 2016, campania „15 ani – UNIVERSUL JURIDIC. Sărbătorim împreună :)”.

Prima zi de promoții a avut loc duminică, 31 ianuarie 2016, și a deschis șirul lung al unei campaniei ce se va desfășura în fiecare lună a anului 2016, exclusiv pe www.UJmag.ro, pentru a celebra primii 15 ani de activitate ai Editurii Universul Juridic.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cadrul primei promoții desfășurate în ianuarie, pe site-ul www.UJmag.ro au fost oferite extra-reduceri de 15% pentru toate cărțile Editurii Universul Juridic. De asemenea, toate comenzile efectuate în luna ianuarie pe UJmag.ro vor participa la un concurs unde vor fi oferite 15 cărți gratuite. Extragerea pentru cele 15 cărți gratuite va avea loc pe data de 17 februarie 2016.

Promoțiile oferite în cadrul acestei campanii sunt valabile pentru un timp limitat (de doar 24 ore) fără a fi anunțată în prealabil perioada de desfășurare, conform regulamentului de desfășurare al campaniei. Nu în ultimul rând, cărțile oferite gratuit sunt selectate din titlurile nou-apărute în luna anterioară extragerii câștigătorilor din rândul clienților care au efectuat comenzi pe www.UJmag.ro. Extragerea va fi transmisă în direct pe universuljuridic.ro iar înregistrarea extragerii se va regăsi ulterior pe site.

Campania „15 ani – UNIVERSUL JURIDIC. Sărbătorim împreună :)” este derulată în parteneriat cu JURIDICE.ro și are loc exclusiv pe www.UJmag.ro.

„15 ani – UNIVERSUL JURIDIC. Sărbătorim împreună :)” was last modified: ianuarie 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter