2015 – Anul alegerilor!

30 ian. 2015
7 voturi, medie: 4,86 din 57 voturi, medie: 4,86 din 57 voturi, medie: 4,86 din 57 voturi, medie: 4,86 din 57 voturi, medie: 4,86 din 5 (7 votes, average: 4,86 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1557

Despre

  • Schimbarea modului de abordare a politicii
  • Reflectarea obiectivă a ideilor
  • Interviuri cu candidații
  • Dezbateri

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dacă pentru lumea politică 2014 reprezintă anul în care nu numai că s-au produs diverse schimbări ale polilor de putere, dar este și anul care a influențat decisiv, sper, atitudinea și modul de a face politică, anul 2015 reprezintă, în special în zona avocaturii, un an în care la nivelul multor barouri, inclusiv al Baroului București, și la nivelul Uniunii Naționale a Barourilor se vor organiza alegeri.

Portalul universuljuridic.ro va reflecta idei, va reflecta puncte din programele candidaților la aceste alegeri, prin interviuri, dezbateri sau mese rotunde organizate pe care le vom propune a fi realizate acolo unde se dorește acest lucru. În acest sens, nu vom fi partizanii unora sau altora dintre interese și vom încerca să reflectăm cu obiectivitate ideile și programele candidaților care vor intra în această „bătălie” electorală.

Dacă ar fi să transferăm din zona politică concluziile care s-au tras în anul 2014, ar însemna că dezbaterile din zona avocaturii, din acest an 2015, ar trebui să fie unele echilibrate, responsabile și care să nu ducă la „războaie” între instituții și/sau persoane.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Noi, universuljuridic.ro, ne vom ralia acestei filosofii deschizând acest canal de comunicare cu lumea juridică pentru candidații la diversele demnități și pentru ideile pe care vor să le promoveze.

Nu vom încuraja în niciun fel atacurile la persoană sau atitudini care nu fac cinste unei profesii onorabile și de mare prestigiu, care este AVOCATURA.

Vom începe, așadar, publicarea unor serii de interviuri cu candidații, urmărind în același timp reflectarea programelor și CV-urilor acestora. În concluzie, îi invităm pe aceia dintre dumneavoastră care se regăsesc în această situație, în această poziție, și anume de candidați la diversele demnități, să ne contacteze, pentru a putea informa publicul nostru asupra programelor și a ceea ce vor să realizeze în situația în care vor fi aleși.

Dacă nu ai mai fost anterior în campanie electorală dar crezi în ideile și proiectele pe care le propui, cum poți comunica?

Nu putem să nu fim de acord că dacă unii dintre candidați au diverse canale și medii de comunicare, alții, mai ales cei tineri, poate nu au acces la acestea. E foarte probabil însă ca, foarte mulți, să aibă idei și programe foarte bune, care merită comunicate și dezbătute. De aceea noi, universuljuridic.ro, îi invităm pe toți să comunice prin intermediul nostru, sprijinindu-i în acest demers!

Adresa de e-mail pe care va rugăm să ne scrieți este [email protected]. Sperăm însă că vom reuși să vă contactăm noi primii!

Dorim succes candidaților și așteptăm să convingă prin ideile pe care le susțin, dar și prin atitudinea civilizată pe care sperăm că o vor aborda în această perioadă. Până la urmă, sunteți colegi, poate prieteni, dar nu trebuie uitat că sunteți, în primul rând, AVOCAȚI. Aceasta vă obligă!

Nicolae Cîrstea.

2015 – Anul alegerilor! was last modified: octombrie 25th, 2017 by Nicolae Cîrstea

Recomandări

Despre autor:

Nicolae Cîrstea

Nicolae Cîrstea

Este fondatorul Grupului editorial UNIVERSUL JURIDIC, PRO UNIVERSITARIA, EDITURA NEVERLAND şi al ujmag.ro. În prezent este Preşedintele acestor companii, fiind implicat în proiecte pe termen mediu şi lung în domeniul editorial şi cel al distribuţiei de carte pe piaţa din România.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter