Astăzi, în ședința de Guvern: prorogarea unor termene prevăzute în Codul fiscal, precum și alte proiecte de acte normative

31 ian. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 177

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ședința de GuvernProiectele aflate pe ordinea de ziSumar
31 ianuarie 2018
Proiecte de ordonanțe de urgență– Proiectul de Ordonanță de urgență privind prorogarea unor termene prevăzute în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal
– Proiectul de Ordonanță de urgență pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative
Proiect de hotărâre– Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din familia ocupațională „ÎNVĂȚĂMÂNT”

Potrivit celor publicate pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), pe lista ședinței din 31 ianuarie 2018 au fost înscrise mai multe proiecte de acte normative.

Vă redăm, mai jos, lista detaliată privind respectivele proiecte de acte normative:

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc
Proiecte ordonanțe de urgență

– Proiectul de Ordonanță de urgență privind prorogarea unor termene prevăzute în Legea nr. 227/2015 privind Codul fiscal;

– Proiectul de Ordonanță de urgență pentru aprobarea unor măsuri de reorganizare în cadrul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Proiect de hotărâre

– Proiectul de Hotărâre pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea locurilor de muncă, a categoriilor de personal, mărimea concretă a sporurilor pentru condiții de muncă, precum și condițiile de acordare a acestora pentru personalul din familia ocupațională „ÎNVĂȚĂMÂNT”.

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Astăzi, în ședința de Guvern: prorogarea unor termene prevăzute în Codul fiscal, precum și alte proiecte de acte normative was last modified: februarie 8th, 2018 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter