Abaterile disciplinare ale magistraților. Absenţe nemotivate de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanţei ori a parchetului

4 feb. 2016
14 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 514 voturi, medie: 4,86 din 5 (14 votes, average: 4,86 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 3011

Despre

  • Obiectul abaterii disciplinare
  • Subiectul abaterii disciplinare
  • Latura obiectivă a abaterii disciplinare
  • Latura subiectivă a abaterii disciplinare
  • Forme. Modalităţi. Regim sancţionator

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Abaterile disciplinare ale magistraților. Absențe nemotivate de la serviciu, în mod repetat sau care afectează în mod direct activitatea instanței ori a parchetului was last modified: februarie 19th, 2016 by Ioan Gârbuleț

Recomandări

Despre autor:

Ioan Gârbuleț

Ioan Gârbuleț

Este judecător din anul 1996, în prezent fiind inspector judiciar la Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii. Este doctor în drept și membru în colegiul de redacție al Revistei române de executare silită. A fost vicepreşedintele Curţii de Apel Tg. Mureş, inspector în cadrul Corpului de control al ministrului justiţiei şi lector la Centrul Naţional de Pregătire şi Perfecţionare a Executorilor Judecătoreşti.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter