Abuzul de poziție dominantă în dreptul european al concurenței (II)

29 dec. 2015
29 de voturi, medie: 2,86 din 529 de voturi, medie: 2,86 din 529 de voturi, medie: 2,86 din 529 de voturi, medie: 2,86 din 529 de voturi, medie: 2,86 din 5 (29 votes, average: 2,86 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 6492

Despre

  • Exploatarea abuzivă a poziției dominante
  • Considerații generale privind caracterul abuziv al comportamentelor de afaceri
  • Teste privind determinarea efectelor anticoncurenţiale ale unei practici unilaterale de afaceri
  • Clasificarea comportamentelor abuzive de afaceri
  • Formele de manifestare ale abuzului de poziție dominantă

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Abuzul de poziție dominantă în dreptul european al concurenței (II) was last modified: decembrie 29th, 2015 by Ioan Lazăr

Recomandări

Despre autori:

Ioan Lazăr

Ioan Lazăr

Este doctor în drept, conf. univ., avocat în cadrul Baroului Alba, lector asociat INPPA, arbitru în cadrul Camerei de Comerţ și Industrie Mureș, și cercetător științific asociat în cadrul Institutului de Cercetări Juridice „Academician Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:
Laura Lazăr

Laura Lazăr

Este asistent universitar doctor în cadrul Departamentului de Drept Public a Facultății de Drept din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca unde desfășoară activități de seminarizare pentru disciplina Dreptul instituțional al Uniunii Europene și Drept internațional public (în limba maghiară).

Abonează-te la newsletter