Acţiune în daune constând în contravaloarea penalităţilor stabilite prin contractul de finanţare încheiat între un gestionar de fonduri europene şi o autoritate contractantă (instituţie publică). Depăşire a termenului de implementare a proiectului (art. 488 C. pr. civ.)

2 mart. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 462
  • Cod de procedură civilă: art. 488

În cazul contractelor încheiate în urma unei proceduri de achiziție publică, poziția de forță pe care autoritatea o deține în administrarea procedurii se extinde și în faza de redactare, încheiere și executare a contractului, clauzele care au fost stabilite implicit prin documentația de atribuire și oferta participantului câștigător al procedurii neputând fi schimbate decât prin voința autorității și numai cu respectarea prevederilor legale ce guvernează această materie.

(C. Ap. Suceava, S. cont. adm. și fisc., dec. nr. 319 din 26 ianuarie 2015)


 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Acțiune în daune constând în contravaloarea penalităților stabilite prin contractul de finanțare încheiat între un gestionar de fonduri europene și o autoritate contractantă (instituție publică). Depășire a termenului de implementare a proiectului (art. 488 C. pr. civ.) was last modified: martie 2nd, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter