Acțiune în rezoluțiune a cinci antecontracte. Invocarea simulației pe cale de excepție. Act secret neconsemnat printr-un înscris. Invocarea novației prin cerere reconvențională. Condiții de admisibilitate a instituțiilor civile invocate din perspectiva celor două coduri civile

14 sept. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 715

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Acțiune în rezoluțiune a cinci antecontracte. Invocarea simulației pe cale de excepție. Act secret neconsemnat printr-un înscris. Invocarea novației prin cerere reconvențională. Condiții de admisibilitate a instituțiilor civile invocate din perspectiva celor două coduri civile was last modified: septembrie 13th, 2017 by Ioana Alina Stanca

Recomandări

Despre autor:

Ioana Alina Stanca

Ioana Alina Stanca

Este avocat în Baroul Cluj.

Abonează-te la newsletter