Acțiunea oblică. Condiții de exercitare. Creditorul nu se poate substitui debitorului în administrarea patrimoniului său. Cazuri concrete

23 oct. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 442

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Acțiunea oblică. Condiții de exercitare. Creditorul nu se poate substitui debitorului în administrarea patrimoniului său. Cazuri concrete was last modified: octombrie 20th, 2017 by Mihăilă Cosmin-Răzvan

Recomandări

Despre autor:

Mihăilă Cosmin-Răzvan

Mihăilă Cosmin-Răzvan

Este judecător la Curtea de Apel Galați și cadru didactic la Universitatea „Dunărea de Jos”, Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter