ActiveWatch recrutează voluntari pentru drepturile omului şi o bună guvernare

26 oct. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 491

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

ActiveWatch oferă posibilitatea celor interesați de a se implica, prin voluntariat, în domenii ce țin de libertatea de exprimare, drepturile omului, buna guvernare, protejarea grupurilor vulnerabile și educația media pentru cetățeni. Unele domenii, după cum se poate observa, sunt accesibile, inclusiv, persoanelor cu pregătire juridică sau  administrativă.

Voluntarii vor putea sprijini ActiveWatch în cinci arii de activitate, după cum urmează:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

FreeEx are nevoie de voluntari preocupați de libertatea de exprimare și deontologia jurnaliștilor.
Cercetare și Analiză Media caută voluntari cu răbdare și capacitate de sinteză și cunoștințe în domeniul mass-media.
Educație media caută voluntari interesați să ajute la organizarea atelierelor interactive dedicate elevilor, să înțeleagă și să vorbească despre importanța educației media printre tineri.
Antidiscriminare are nevoie de voluntari interesați de problemele minorităților și drepturile omului.
Bună Guvernare caută voluntari preocupați de activitatea administrației publice, de transparența decizională și de responsabilizarea instituțiilor publice.

Pentru perioada de voluntariat se va acorda o adeverință de practică sau o scrisoare de recomandare. Cei care doresc să se implice pot trimite un email la adresa [email protected]

ActiveWatch este o organizație pentru protecția drepturilor omului, ce militează pentru comunicarea liberă în interes public, fiind înființată în anul 1994.

Consultați sursa informației.

ActiveWatch recrutează voluntari pentru drepturile omului și o bună guvernare was last modified: octombrie 14th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter