Activitatea Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești (18 iulie – 28 august 2016)

25 iul. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 424

Despre

  • Programul ședințele de judecată
  • Activitatea compartimentelor arhivă – registratură
  • Completele speciale constituite pentru perioada vacanței vor soluționa cauzele urgente sau cele care impun celeritate

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Baroul Dolj a publicat informațiile comunicate de Curtea de Apel Craiova prin adresa nr. 32518/14.07.2016, în vederea unei bine desfășurări a activității Curții de Apel Craiova. În perioada vacanței judecătorești, 18 iulie 2016 – 28 august 2016, activitatea de judecată precum și activitatea compartimentelor auxiliare ale Curții de Apel Craiova se va desfășura astfel:

• completele speciale constituite pentru perioada vacanței vor soluționa cauzele urgente sau cele care impun celeritate, conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.

• Activitatea compartimentelor arhivă – registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal și se desfășoară în intervalul orar 08.00 – 16.00, iar activitatea cu publicul se desfășoară între orele 08.30 – 13.30.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În perioada vacanței judecătorești, ședințele de judecată se vor desfășura astfel:

• în materie penală, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi începând cu ora 09.30, având ca stadiu procesual cauze directe și apel.

• În materiile contencios administrativ și fiscal, civil I și civil II, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 09.30 pentru secțiile civil I și II și ora 09.30 pentru secția contencios administrativ și fiscal, având ca stadiu procesual cauze directe, în apel și recurs.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluționarea cu celeritate, dar care se depun la instanță, în timpul vacanței judecătorești primesc dată certă în aceeași zi, la compartimentul arhivă – registratură al Curții de Apel Craiova, urmând a fi înregistrate și repartizate în ordinea sosirii, după reluarea activității.

Cauzele directe înregistrate în conformitate cu dispozițiile Noului Cod de Procedură Civilă în perioada vacanței judecătorești, vor fi soluționate de către judecătorul aflat în activitate conform ordinului de serviciu.

Vă rugăm să vă încadrați în programul stabilit atât în vederea depunerii de acte la dosare cât și a înregistrării de noi acțiuni.

Sursa informației

Activitatea Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești (18 iulie – 28 august 2016) was last modified: iulie 25th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter