Aderarea României la Uniunea Europeană – factor de dinamizare a procesului de înnoire legislativă, cu privire specială asupra dreptului privat român

20 sept. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 433

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Aderarea României la Uniunea Europeană – factor de dinamizare a procesului de înnoire legislativă, cu privire specială asupra dreptului privat român was last modified: septembrie 19th, 2017 by Bogdan Pătrașcu

Recomandări

Despre autori:

Bogdan Pătrașcu

Bogdan Pătrașcu

Este lect. univ. dr., Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir”, Bucureşti şi Cercetător ştiinţific gr. II, Institutul de Cercetări Juridice „Acad. Andrei Rădulescu” al Academiei Române.
A mai scris:
Ilioara Genoiu

Ilioara Genoiu

Conf. univ. dr., Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative, Universitatea Valahia din Târgovişte.

Abonează-te la newsletter