Admisibilitatea recursului împotriva hotărârilor de respingere a acțiunii în anularea hotărârii arbitrale

12 feb. 2016
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 4,00 din 55 voturi, medie: 4,00 din 55 voturi, medie: 4,00 din 55 voturi, medie: 4,00 din 55 voturi, medie: 4,00 din 5 (5 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1717

Despre

  • Decizia criticată
  • Evoluția istorică a prevederilor Codului de Procedură Civilă în legătură cu exercitarea recursului împotriva hotărârilor pronunțate în soluționarea acțiunii în anularea sentinței arbitrale
  • Criticile aduse Deciziei ÎCCJ nr. 1780 din 25 iunie 2015

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Admisibilitatea recursului împotriva hotărârilor de respingere a acțiunii în anularea hotărârii arbitrale was last modified: februarie 11th, 2016 by Viorel Mihai Ciobanu

Recomandări

Abonează-te la newsletter