[Listele finale ale candidaților] Admitere Barou 2015: Validarea înscrierilor la examen. Depunerea actelor lipsă

11 sept. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1712

Despre

  • Decizia Consiliului UNBR nr. 17/2015
  • Candidații cărora le lipsesc acte de la dosar
  • Au ca termen-limită pentru depunerea lor: 9 septembrie a.c., ora 15:00

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: UNBR a publicat Hotărârea Comisiei Naționale de Examen nr. 5/2015 ce conține tabelele finale cuprinzând candidații la examenul de primire în profesia de avocat și admitere în cadrul INPPA (în vederea dobândirii titlului profesional de avocat stagiar) și candidații la examenul de primire în profesia de avocat a persoanelor care au absolvit examenul de definitivat în alte profesii juridice, precum și tabelele finale cuprinzând candidații respinși și retrași.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Consultați Hotărârea Comisiei Naționale de Examen UNBR nr. 5/2015 AICI.


Prin Decizia nr. 17/2015, Comisia Permanentă UNBR a validat înscrierea la examen a candidaților care au depus cereri de înscriere conform prevederilor Regulamentului–Cadru de examen. Tabelul centralizator al acestor candidați este cuprins la Anexa 1 a respectivei Decizii (punctele A și B).

Vizualizați tabelul centralizator aici.

Candidații cărora le lipsesc acte de la dosar au ca termen data de 9 septembrie a.c., ora 15:00 pentru depunerea actelor lipsă în vederea verificării condițiilor de înscriere la examen. Actele lipsă se vor depune la secretariatul baroului la care candidatul a depus cererea de înscriere la examen, care va înainta de îndată actele depuse către INPPA (central).

Tabelul centralizator al acestor candidați este cuprins la Anexa 2 a respectivei Decizii (punctele A și B). Situația definitivă a acestor candidați, împreună cu rezultatul verificării, va fi publicată la 10 septembrie 2015.

Tabelul final al candidaților la examenul de primire în profesia de avocat se va publica la 10 septembrie 2014.

Consultați sursa informațiilor, Decizia nr. 17/2015 publicată de UNBR (www.unbr.ro).

[Listele finale ale candidaților] Admitere Barou 2015: Validarea înscrierilor la examen. Depunerea actelor lipsă was last modified: septembrie 21st, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter