[Rezultatele finale] Admitere Barou 2015. Subiecte și bareme

25 sept. 2015
5 voturi, medie: 2,80 din 55 voturi, medie: 2,80 din 55 voturi, medie: 2,80 din 55 voturi, medie: 2,80 din 55 voturi, medie: 2,80 din 5 (5 votes, average: 2,80 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 17.759
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update4:Prin Decizia Comisiei Permanente UNBR nr. 33/2015 a fost validat examenul de primire în profesie ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum și rezultatele definitive ale acestui examen, astfel cum acestea au fost comunicate de către Comisia Națională de Examen și publicate pe paginile web ale INPPA și UNBR.

Astfel, Comisia UNBR a dispu primirea în profesie a candidaților declarați admiși la examenul de primire în profesie ca avocat stagiar și pentru persoanele care au susținut examenul de definitivat în alte profesii juridice, sesiunea septembrie 2015, precum și emiterea deciziilor de primire în profesie a acestora.

Deciziile de primire în profesie se vor comunica barourilor la care candidații s-au înscris. Barourile vor proceda la comunicarea deciziilor către candidații admiși.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sursa informației este UNBR.


Update3: Pe site-ul UNBR, a fost publicat procesul-verbal privind soluționarea contestațiilor la punctaj, formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 14 septembrie 2015.

Potrivit respectivului proces-verbal, în urma reverificării tuturor lucrărilor candidaților care au formulat contestații la punctaj, s-a constatat faptul că nu există diferențe între punctajul inițial acordat acestor lucrări și punctajul rezultat în urma reverificării, respingându-se toate contestațiile la punctaj formulate de candidații care s-au prezentat la examenul din data de 14 septembrie 2015.

De asemenea, se menționează faptul că au fost 180 de contestații la punctaj formulate de candidații înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat stagiar și, respectiv, 13 contestații la punctaj formulate de candidații înscriși la examenul pentru dobândirea titlului de avocat definitiv.

Astfel, lista cu rezultatele obținute de candidații care s-au prezentat la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar și pentru dobândirea calității de avocat definitiv) din data de 14 septembrie 2015, publicată la data de 21 septembrie 2015 pe paginile web ale U.N.B.R. și I.N.P.P.A. și afișată la centrele de examen, devine lista finală a rezultatelor obținute de candidații la examenul de primire în profesia de avocat, sesiunea septembrie 2015.


Update2: UNBR a publicat rezultatele la examenul de admitere în profesia de avocat (pentru dobândirea calității de avocat stagiar și pentru dobândirea calității de avocat definitiv) din data de 14 septembrie 2015.

Rezultate. Admitere Barou 2015

STAGIARI:

• La nivel național, în ordine alfabetică

• La nivel național, în ordinea mediilor obținute

DEFINITIVI:

• La nivel național, în ordine alfabetică

• La nivel național, în ordinea mediilor obținute

Pe centre de examen:

STAGIARI:

• Centrul de examen Brașov
• Centrul de examen București
• Centrul de examen Cluj-Napoca
• Centrul de examen Craiova
• Centrul de examen Galați
• Centrul de examen Iași
• Centrul de examen Timișoara

DEFINITIVI:

• Centrul de examen Brașov
• Centrul de examen București
• Centrul de examen Cluj-Napoca
• Centrul de examen Craiova
• Centrul de examen Galați
• Centrul de examen Iași
• Centrul de examen Timișoara

Consultați sursa informațiilor.

Candidații respinși la examenul din data de 14.09.2015 vor putea formula contestații la punctaj până cel târziu marți, 22 septembrie 2015, ora 10,00, anunță UNBR. Contestațiile se vor redacta prin utilizarea formularului-tip publicat de UNBR și pe pagina web a centrelor de examen ale INPPA și se vor transmite, respectiv depune într-una din următoarele modalități:
– personal, la adresa centrului de examen (Centrul teritorial INPPA) la care a susținut examen candidatul;
– prin fax la numărul 021-330.12.97;
– prin email la adresa [email protected]


Update: UNBR a publicat soluționarea contestațiilor la baremele probei scrise tip grilă pentru examenul de primire în profesia de avocat.

Admitere Barou 2015 – stagiari. Drept civil

Au fost ADMISE contestațiile pentru întrebarea 24 de la Grila 1, întrebarea 27 de la Grila 2, întrebarea 29 de la Grila 3 și întrebarea 28 de la Grila 4. În urma admiterii contestației printr-o opinie majoritară a membrilor Comisiei, se consideră corecte răspunsurile:
literelor b) și c), sau
numai a literei c)
Astfel, candidații care au indicat una dintre variantele de răspuns de mai sus vor primi un (1) punct pentru această ȋntrebare.

Au fost ADMISE contestațiile pentru întrebarea 31 de la Grila 1, întrebarea 31 de la Grila 2, întrebarea 22 de la Grila 3, întrebarea 31 de la Grila 4. În urma admiterii contestației, această întrebare se anulează și candidații vor primi un (1) punct pentru această întrebare.

Admitere Barou 2015 – stagiari. Drept procesual civil

Au fost ADMISE contestațiile pentru întrebarea 46 de la Grila 1, întrebarea 58 de la Grila 2, întrebarea 44 de la Grila 3, întrebarea 57 de la Grila 4. În urma admiterii contestației printr-o opinie majoritară a membrilor Comisiei, se consideră corecte răspunsurile:
literelor b) și c), sau
numai a literei b)
Astfel, candidații care au indicat una dintre variantele de răspuns de mai sus vor primi un (1) punct pentru această ȋntrebare.

Au fost RESPINSE toate celelalte contestații la baremul de evaluare.

Accesați următoarele linkuri pentru a vizualiza baremele pentru examenul de primire în profesia de avocat ca avocat stagiar
și a persoanelor care s-au definitivat în alte profesii juridice:

Admitere Barou 2015. Soluționarea contestațiilor la barem

EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT CA AVOCAT STAGIAR:

Grila nr. 1, Grila nr. 2, Grila nr. 3, Grila nr. 4

EXAMENUL DE PRIMIRE ÎN PROFESIA DE AVOCAT CA AVOCAT DEFINITIV:

Grila nr. 1, Grila nr. 2, Grila nr. 3, Grila nr. 4

Afișarea rezultatelor se va realiza cel mai târziu în data de 21 septembrie 2015.

Vezi Comunicatul UNBR.


UNBR a publicat subiectele și baremele la proba scrisă tip grilă, susținută în data de 14 septembrie 2015 la examenul de primire în profesia de avocat – pentru obținerea titlului de avocat stagiar și pentru obținerea titlului de avocat definitiv, sesiunea septembrie 2015.

Examenul pentru obținerea titlului de avocat stagiar

Subiecte:

Grila nr. 1, • Grila nr. 2, Grila nr. 3, • Grila nr. 4.

Bareme:

Grila nr. 1, • Grila nr. 2, • Grila nr. 3, • Grila nr. 4.

Examenul pentru obținerea titlului de avocat definitiv

Subiecte:

Grila nr. 1,  Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

Bareme:

Grila nr. 1Grila nr. 2Grila nr. 3Grila nr. 4.

Contestații la barem

Contestațiile la baremul probei de examen vor putea fi formulate până cel târziu marți, 15 septembrie 2015, ora 15:00, a anunțat UNBR.

Contestațiile se vor putea depune:

– personal, la adresa centrului de examen la care a susținut examen candidatul;

– prin fax la numărul 021-330.12.97;

– prin email la adresa [email protected].

Formularul pentru contestații poate fi descărcat de aici.

Consultați sursa informațiilor, anunțul publicat de UNBR (www.unbr.ro).

👍Vezi și: Admitere Barou 2015: tematica și bibliografia pentru examenul de primire în profesia de avocat (pentru avocații stagiari)

[Rezultatele finale] Admitere Barou 2015. Subiecte și bareme was last modified: octombrie 2nd, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter