Adunarea generală a Academiei de Știinte Juridice din România

25 Mai 2017
7 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 57 voturi, medie: 3,14 din 5 (7 votes, average: 3,14 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 518

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Joi, 18 mai, Camera de Comerț și Industrie a României a găzduit un eveniment de marcă a lumii juridice din România, al cărui moment culminant a fost constituit de înmânarea certificatelor noilor membri ai Academiei de Științe Juridice din România.

Au fost prezenți domnul Ioan Chelaru (Președinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Bogdan Ciucă (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Dan Claudiu Dănișor (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), doamna Brândușa Ștefănescu (Vicepreședinte al Academiei de Științe Juridice din România), domnul Ovidiu Predescu (Secretar general al Academiei de Științe Juridice din România) și domnul Cristian Ionescu (Membru al Academiei de Științe Juridice din România).

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Domnul Ioan Chelaru a deschis ședința mulțumind celor prezenți și a propus, ca urmare a ședinței Adunării generale AȘJR din data de 1 iulie 2016, unde a fost înființat titlul de Membru post mortem pentru 30 de mari personalități care au marcat istoria și știința dreptului, să se dea citire numelor acestora și păstrarea unui moment de reculegere în aminterea acestora.

În continuare, au fost înmânate certificatelor noilor membri ai Academiei de Științe Juridice din România, după cum urmează:
Membri de onoare: domnii Ion Anghel, Stanciu D. Cărpenaru, Dumitru Mazilu, Florin Vasilescu și Nicolae Volonciu;
Membri corespondenți: domna Călina Jugastru și domnii Dan Mircea Bob, Sevastian Cercel, Eugen Hurubă și Viorel Pașca;
Membri titulari: domnele Smaranda Angheni și Irina Zlătescu și domnii Alexandru Athanasiu, Corneliu Bîrsan, Adrian Bordea, Gabriel Boroi, Dan Chirică, Ion Dogaru, Constantin Mitrache, Ioan Muraru, Marian Nicolae, Liviu Pop, Nicolae Popa, Viorel Roș, Emilian Stancu, Ion Traian Ștefănescu, Alexandru Țiclea, Iosif Urs și Marin Voicu.

Un alt punct important al întâlnirii l-a constituit constituirea secțiilor Academiei, în acest sens, în cadrul Adunării generale, fiecare membru prezent și-a exprimat verbal opțiunea privind secția de specialitate în care își va desfășura activitatea.

Domnul Ioan Chelaru a adus la cunoștință membrilor faptul că vicepreședinții AȘJR sunt responsabili cu îndeplinirea procedurii de constituire a secțiilor, după cum urmează:
• Prof. univ. dr. Ovidiu Predescu – Secția de filosofie, teorie și istoria dreptului;
• Prof. univ. dr. Dan Claudiu Dănișor – Secția de drept public;
• Prof. univ. dr. Ioan Leș – Secția de drept privat;
• Prof. univ. dr. Tudorel Toader – Secția de științe penale;
• Prof. univ. dr. Brândușa Ștefănescu – Secția de drept internațional și de drept comparat;
• Prof. univ. dr. Liviu-Bogdan Ciucă – Secția de practica dreptului

Adunarea generală a Academiei de Știinte Juridice din România was last modified: mai 26th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter