Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava

12 feb. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 233

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit unui comunicat din data de 12 februarie 2018, Consiliul de Mediere a dat publicității convocatorul Adunării generale anuale a mediatorilor din județul Suceava.

Astfel, în baza art. 83 alin.(1) lit. a) din Statutul profesiei de mediator, aprobat prin Hotărârea nr. 39/18 iulie 2015 a Consiliului de mediere, publicată în M. Of. al României, Partea I, nr. 570 bis din 30 iulie 2015 și intrată în vigoare de la data publicării în M. Of. al României, Partea I – conform art.2 din hotărârea Consiliului de mediere, organele de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (CPMJ Suceava) organizează și convoacă Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava – în ziua de vineri, 16 februarie 2018, orele 11.30 la Biblioteca județeană Suceava (lângă Hotel Bucovina).

La Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava, în conformitate cu dispozițiile imperative ale art. 83 alin.(1) lit. b) din Statutul profesiei de mediator, participă toți mediatorii cu drept de exercitare a profesiei, adică cei înscriși în Tabloul Mediatorilor din județul Suceava, întocmit de către Consiliul de mediere și care nu se află în situații ce atrag incompatibilitatea ori suspendarea dreptului de exercițiu al profesiei.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ordinea de zi:

Raportul de activitate al organelor de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (CPMJ Suceava) pentru anul 2017.

1. Raportul de activitate al reprezentantului ales al Comisiei privind relația cu sistemul judiciar de pe raza Curții de Apel Suceava pentru anul 2017;
2. Propuneri de măsuri privind exercitarea activității organelor de conducere ale Corpului Profesional al Mediatorilor Autorizați din Județul Suceava (C.P.M.J. Suceava) pentru anul 2018;
3. Propuneri de măsuri pentru îmbunătățirea activității profesionale a mediatorilor din județul Suceava pentru anul 2018;
4. Propuneri de strategii de dezvoltare și promovare a profesiei de mediator la nivel local și național pentru anul 2018;
5. Delegarea mediatorilor reprezentanți din județul Suceava pentru Conferința Națională a Mediatorilor, organizată în anul 2018 de către Consiliul de mediere, conform prevederilor art.86, alin.(1) din Statutul profesiei de mediator- normă de reprezentare: 1 delegat la fiecare 50 de mediatori din județ;
6. Diverse.

Prezenta Adunare generală anuală a mediatorilor din județul Suceava va avea loc pe data de 16 februarie 2018, la Biblioteca județeană IG Sbiera, Suceava – orele 11.30.

Sursa informației

Adunarea generală anuală a mediatorilor din județul Suceava was last modified: februarie 12th, 2018 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter