Candidații la conducerea ÎCCJ

24 Aug 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 832

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CSM a publicat, în data de 22 august 2016, lista candidaților la conducerea Înaltei Curți de Casație și Justiție a României, precum și proiectele acestora, astfel:

Pentru funcția de președinte ÎCCJ candidează:

– Jud. Tarcea Iulia Cristina, vicepreședinte ÎCCJ, delegată președinte ÎCCJ. Consultați proiectul de candidatură, CV și formarea și traseul profesional.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru funcția de vicepreședinte ÎCCJ candidează:

– Jud. Curelea Lavinia, președinte al Secției I civile a ÎCCJ. Consultați proiectul de candidatură, CV și formarea și traseul profesional;

– Jud. Petrișor Nela, judecător ÎCCJ. Consultați proiectul de candidatură și formarea și traseul profesional.

Conducerea Înaltei Curți de Casație și Justiție se asigură de către președinte, doi vicepreședinți și colegiul de conducere.

Sursa informației

Candidații la conducerea ÎCCJ was last modified: august 23rd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter