Amânarea aplicării pedepsei pentru comiterea infracţiunii de delapidare (2-7 ani) în condiţiile art. 308 NCP. Criterii de apreciere a gravităţii reduse a faptei şi a inoportunităţii aplicării imediate a unei pedepse aplicate cazului concret

24 sept. 2015
Articol UJ Premium
6 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 56 voturi, medie: 1,17 din 5 (6 votes, average: 1,17 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1629

Despre

  • Art. 308 NCP („Infracţiuni de corupţie şi de serviciu comise de alte persoane”)
  • Infracțiunea de delapidate
  • Formă atenuată a infracțiunii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Amânarea aplicării pedepsei pentru comiterea infracțiunii de delapidare (2-7 ani) în condițiile art. 308 NCP. Criterii de apreciere a gravității reduse a faptei și a inoportunității aplicării imediate a unei pedepse aplicate cazului concret was last modified: noiembrie 9th, 2015 by Alexandru Rîșniță

Recomandări

Abonează-te la newsletter