Amânarea aplicării unei pedepse. Necesitatea existenţei unui acord pozitiv de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii. Stabilire, aplicare (condamnare), două stagii distincte în cadrul procesului sancţionator

26 mart. 2015
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 51 vot, medie: 1,00 din 5 (1 votes, average: 1,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2251

Despre

  • Art. 74, art. 83 NCP
  • Art. 87 alin. (5) O.U.G. nr. 195/2002
  • Acordul de a presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii
  • Dihotomia stabilire/aplicare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Amânarea aplicării unei pedepse. Necesitatea existenței unui acord pozitiv de a presta o muncă neremunerată în folosul comunității. Stabilire, aplicare (condamnare), două stagii distincte în cadrul procesului sancționator was last modified: martie 25th, 2015 by Alexandru Rîșniță

Recomandări

Abonează-te la newsletter