Ana Diculescu-Șova: Avocatura este o construcție permanentă

29 apr. 2016
7 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 57 voturi, medie: 3,00 din 5 (7 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1452
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Fost judecător Ad Hoc la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, membră a Uniunii Internaționale a Avocaților și a Baroului București, av. Ana Diculescu-Șova, prezentă la Congresul Avocaților 2016, în calitate de invitat ne-a vorbit despre unitate și solidaritate, repere importante ale unei avocaturi puternice.

Av. Diculescu-Șova a făcut un apel la acțiune pentru binele profesiei: „Un congres ar trebui să nu fie doar un prilej de declarații de bune intenții, ci de analiză critică și de impunere de soluții”. Avocatura românească are nevoie și de solidaritate a arătat distinsa avocată: „Avocatura rămâne o piatră tare, iar fiecare dintre noi să fim colțul stâncii, de care să se țină seama”.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Ana Diculescu-Șova: Avocatura este o construcție permanentă was last modified: mai 5th, 2016 by Ana Diculescu-Șova

Despre autor:

Ana Diculescu-Şova

Ana Diculescu-Şova

Este un avocat pledant cu o experiență excepțională, care a acordat consultanță și a reprezentat clienții în instanță în legătură cu aspecte de drept civil, comercial, administrativ, aspecte de drept procesual, de dreptul muncii și de insolvență.

Abonează-te la newsletter