ANAF a publicat două ghiduri noi privind actele justificative necesare eliberării diverselor categorii de documente pentru contribuabili – persoane fizice și persoane juridice

11 nov. 2015
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 725

Despre

  • ANAF
  • Două ghiduri noi
  • Soluționarea celor mai frecvente solicitări ale contribuabililor

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

ANAF a publicat două ghiduri noi cu privire la actele justificative necesare eliberării diverselor categorii de documente pentru contribuabili. Respectivele documente sunt disponibile în format digital pe site-ul ANAF, la secțiunea „Ghiduri curente”, la următoarele link-uri:

Ghidul privind actele justificative necesare eliberării diverselor categorii de documente/emiterii autorizațiilor solicitate de contribuabili – persoane fizice

Ghidul privind actele justificative necesare eliberării diverselor categorii de documente/emiterii autorizațiilor solicitate de contribuabili – persoane juridice

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ghidurile se adresează atât contribuabililor, cât și unităților fiscale, în vederea îndrumării acestora și aplicării unitare a prevederilor legislației în vigoare, și cuprind documentația necesară pentru soluționarea celor mai frecvente solicitări ale contribuabililor.

Sursa informației este anunțul publicat de ANAF (www.anaf.ro).

ANAF a publicat două ghiduri noi privind actele justificative necesare eliberării diverselor categorii de documente pentru contribuabili – persoane fizice și persoane juridice was last modified: noiembrie 11th, 2015 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter