Analiza prejudiciului cauzat prin „pierderea şansei de a obţine un avantaj sau de a evita o pagubă” potrivit dispoziţiilor art. 1385 alin. (4) C. civ.

16 nov. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1179

Despre

  • „Prejudiciul” potrivit reglementărilor din actualul Cod civil român
  • Condiţiile în care „pierderea şansei de a obţine un avantaj” ar putea fi apreciată ca fiind un prejudiciu indemnizabil

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Analiza prejudiciului cauzat prin „pierderea șansei de a obține un avantaj sau de a evita o pagubă” potrivit dispozițiilor art. 1385 alin. (4) C. civ. was last modified: noiembrie 15th, 2016 by Lacrima Rodica Boilă

Recomandări

Despre autor:

Lacrima Rodica Boilă

Lacrima Rodica Boilă

Este doctor în drept civil, cu teza „Fundamentele răspunderii civile delictuale în dreptul român”, susținută la Facultatea de Drept, Universitatea „Babeş-Bolyai”, îndrumător prof. dr. Liviu Pop.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter