Anamneza implementării noului Cod de procedură civilă. Unele dificultăţi teoretice și practice surmontate sau subzistente

29 apr. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1660

Despre

  • Consideraţii inaugurale
  • Cuprinsul expunerii

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Anamneza implementării noului Cod de procedură civilă. Unele dificultăți teoretice și practice surmontate sau subzistente was last modified: aprilie 27th, 2016 by Liviu Viorel

Recomandări

Despre autori:

Liviu Viorel

Liviu Viorel

Este avocat în Baroul Bucureşti, participant la numeroase conferinţe de specialitate şi seminarii atât în ţară, cât şi în străinătate, autor şi coautor al mai multor articole publicate în reviste de specialitate.
A mai scris:
Mihail Dinu

Mihail Dinu

Este avocat specializat în soluționarea litigiilor purtate în cele mai variate domenii ale dreptului.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter