Anul acesta am împlinit un an de la fondarea Centrului de Instruire în Insolvență

26 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 527

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Irina Selevestru: Salutare tuturor administratorilor din România. Acum nouă ani în urmă, când a început colaborarea noastră, a practicienilor în insolvență din Republica Moldova cu practicienii în insolvență din România, credeam că ne limităm doar la discuții profesionale, doar la modificare de legislație… Astăzi suntem în situația în care nu-mi imaginez că ar putea exista vreun an fără să vin să vă văd, să vă cuprind, să vă pup… Vă iubesc foarte mult pe toți.

Vă mulțumesc foarte mult pentru căldura cu care ne primiți. Vă mulțumesc foarte mult pentru deschiderea cu care, de fiecare dată, ne cuprindeți. Vă mulțumim pentru toate.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Ce să vă spun despre activitatea noastră? Vreau să vă doresc succese dumneavoastră, pentru ca să ne permiteți și nouă să vă „xerocopiem”, să ne inspirăm, mai bine zis, din anumite lucruri bune pe care le faceți. Faceți lucruri bune și promovați profesia, sunteți bravo, sunteți uniți, continuați să fiți uniți, pentru că numai asta ne salvează. Am văzut în raportul d-lui Bălan, într-adevăr este o profesie care este privită negativ și în România, și în Moldova este exact așa, să nu credeți că este altfel. Și atunci, vorba unui parodist din Republica Moldova, „iubiți-vă voi pe voi, că știu că cei din afară tare nu vă mai iubesc!” Asta e.

Vreau să vă spun că avem și noi succese în activitate. Anul acesta am împlinit un an de la fondarea Centrului de Instruire în Insolvență, pe care-l conduc, încercăm și noi – n-aș spune să promovăm –, dar să formăm administratorii în insolvență; formarea continuă, formarea inițială până când n-o avem, deci n-am admis niciun profesionist în insolvență în ultimii doi ani. Nu știu dacă e bine sau e rău, dar până când suntem undeva 120 activi la număr, comparația cred că este mare, este evidentă.

Ce să vă mai spun? Cel mai constant dintre cei ce acționează la noi, deci este arbitrajul, acționează constant, corect, bine, din 2009. Sincer să vă spun, este destul de interesant să fii și judecător și să judeci cauze.

Vă doresc succese în tot ceea ce faceți. Vă doresc, mă repet, să fiți uniți. Vă cuprind, vă pup și vă aștept în Republica Moldova tot timpul cu drag. Nu doar la congrese, seminare etc. Vă aștept acum, apropo, la ziua vinului – este prima duminică a lunii octombrie. Este o sărbătoare excepțională aici, în Republica Moldova. Veniți! Vă așteptăm, vă iubim, vă pupăm.

Anul acesta am împlinit un an de la fondarea Centrului de Instruire în Insolvență was last modified: octombrie 25th, 2017 by Irina Selevestru

Recomandări

Despre autor:

Irina Selevestru

Irina Selevestru

Este Președintele Uniunii Administratorilor Autorizați din Moldova.

Abonează-te la newsletter