Anul II de pregătire profesională iniţială la INPPA începe în data de 4 aprilie 2017

7 feb. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 458

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Luând act și de dezbaterile ce au avut loc în cadrul ședinței comune a Comisiei Permanente a UNBR și a Consiliului de Conducere al INPPA din 20 ianuarie 2017, consemnate în procesul verbal de ședință, INPPA a publicat în data de 6 februarie 2017 Hotărârea nr. 1 din 20 ianuarie 2017 privind începerea anului II de pregătire profesională inițială, conținând următoarele prevederi:

– Activitățile tutoriale aferente anului II de pregătire profesională inițială vor începe în data de 4 aprilie 2017;
– Taxa de școlarizare aferentă anului II de pregătire profesională inițială este de 700 de lei și va fi achitată până la 4 aprilie 2017, aplicând în mod corespunzător art. 2 alin. (2) din Hotărârea Consiliului UNBR nr. 448 din 21 februarie 2009;
– Activitățile tutoriale vor începe în cadrul INPPA și în cadrul centrelor teritoriale cu modulul drept civil și drept procesual civil.

Hotărârea a fost comunicată UNBR și centrelor teritoriale ale INPPA.

Conferinta raspunderea executorului judecatoresc

Sursa informației: INPPA

Anul II de pregătire profesională inițială la INPPA începe în data de 4 aprilie 2017 was last modified: februarie 7th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter