Aplicarea legii penale mai favorabile până la judecarea definitivă a cauzei

24 apr. 2015
Articol UJ Premium
5 voturi, medie: 2,40 din 55 voturi, medie: 2,40 din 55 voturi, medie: 2,40 din 55 voturi, medie: 2,40 din 55 voturi, medie: 2,40 din 5 (5 votes, average: 2,40 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2780

Despre

  • Natura și durata sancțiunii de drept penal
  • Dezincriminarea unor fapte
  • Examinarea faptei comise
  • Aplicarea legii penale mai favorabile
  • Judecarea definitivă a cauzei

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Aplicarea legii penale mai favorabile până la judecarea definitivă a cauzei was last modified: noiembrie 9th, 2015 by Ion Rusu

Recomandări

Despre autori:

Ion Rusu

Ion Rusu

Este conf. univ. dr. la Universitatea Danubius din Galaţi, avocat în cadrul Baroului Vrancea, specializat în drept penal.
A mai scris:
Minodora-Ioana Rusu

Minodora-Ioana Rusu

Este asistent universitar doctor, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti; seminare: drept penal, drept procesual penal şi drept constituţional.

Abonează-te la newsletter