Aplicația CVRIA – CJUE a lansat prima sa aplicație pentru smartphone și tabletă

13 mai 2016
4 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 54 voturi, medie: 3,50 din 5 (4 votes, average: 3,50 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1313

Despre

  • iOS și Android
  • 23 de limbi ale UE
  • Jurisprudența, Comunicate de presă, Calendar judiciar, Căutare

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Curtea de Justiție a Uniunii Europene a lansat aplicația CVRIA pentru smartphone și tabletă, care funcționează atât pe iOS, cât și pe Android.

Aplicația este disponibilă în 23 de limbi ale Uniunii Europene care pot fi selectate din meniu de utilizator și include patru rubrici:

– „Jurisprudență”: furnizează acces simplu la ultimele decizii ale instanțelor CJUE (hotărâri, ordonanțe și concluzii);

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

– „Comunicate de presă”: permite vizualizarea ultimelor zece comunicate de presă publicate de instituție;

– „Calendar judiciar”: furnizează informații generale cu privire la ședințele de audiere a pledoariilor, la lecturile de concluzii și la pronunțările de hotărâri prevăzute pentru următoarele cinci săptămâni;

– „Căutare”: furnizează acces simplu la toată jurisprudența Curții. Această rubrică permite efectuarea de căutări în funcție de numărul cauzei, de numele părților și de dată și în text integral.

Aplicația este disponibilă pe „Google Play” și „App Store”.

Sursa informației

Aplicația CVRIA – CJUE a lansat prima sa aplicație pentru smartphone și tabletă was last modified: iulie 8th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter