„Drepturile dumneavoastră ca pasager” – aplicație dezvoltată de Uniunea Europeană

17 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 569

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Dacă pățiți să rămâneți blocați pe un aeroport european sau dacă compania aeriană vă pierde bagajul, puteți folosi aplicația de smartphone „Drepturile dumneavoastră ca pasager” dezvoltată de Uniunea Europeană pentru a vă verifica drepturile pe loc.

Aplicația oferă informații clare și concise asupra drepturilor dumneavoastră ca pasager în Uniunea Europeană. Formatul de tip întrebare/răspuns facilitează identificarea problemei și găsirea unei explicații clare asupra drepturilor și opțiunilor pe care le aveți privind respectiva problemă.

Aplicația include opțiuni pentru persoane de deficiențe de vedere, este disponibilă în 25 de limbi și folosește memoria internă a dispozitivului pentru stocarea datelor, pentru a evita nevoia de o conexiune la internet în timpul călătoriei.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Descărcați pe smartphone aplicația „Drepturile d-voastră ca pasager” pentru Google Android, iPhone, iPad, sau Windows Phone.

Sursa informației

 

„Drepturile dumneavoastră ca pasager” – aplicație dezvoltată de Uniunea Europeană was last modified: august 16th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter