Aprecierea globală a legii penale mai favorabile. Succesiunea de legi penale în timp (Art. 5 NCP). Admitere acord de recunoaştere a vinovăţiei (Art. 485 NCPP)

29 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 453
  • Cod de procedură penală: art. 485
  • Cod penal: art. 336
  • Cod penal: art. 5
  • Cod penal: art. 65

Instanța, dacă ar schimba forma de executare a pedepsei conform dispozițiilor din noul Cod penal pentru a pronunța o hotărâre legală, ar crea pentru inculpat o situație mai grea decât cea asupra căreia s-a ajuns la un acord, lucru interzis prin dispozițiile art. 485 alin. (1) C. pr. pen.

(Jud. Cornetu, S. pen., sent. pen. nr. 368 din 30 iunie 2014)


 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Aprecierea globală a legii penale mai favorabile. Succesiunea de legi penale în timp (Art. 5 NCP). Admitere acord de recunoaștere a vinovăției (Art. 485 NCPP) was last modified: februarie 29th, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter