Aprobarea Metodologiei de stabilire a cantităţii statice anuale de certificate verzi şi a cotei anuale obligatorii de achiziţie de certificate verzi (OANRDE nr. 78/2017)

25 aug. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 245

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OANRDE nr. 78/2017
(M. Of. nr. 686 din 24 august 2017)
Se aprobă Metodologia de stabilire a cantității statice anuale de certificate verzi și a cotei anuale obligatorii de achiziție de certificate verzi, prevăzută în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

În M. Of. nr. 686 din 24 august 2017, a fost publicat OANRDE nr. 78/2017 pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a cantității statice anuale de certificate verzi și a cotei anuale obligatorii de achiziție de certificate verzi.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 din OANRDE nr. 78/2017

Potrivit art. 1, se aprobă Metodologia de stabilire a cantității statice anuale de certificate verzi și a cotei anuale obligatorii de achiziție de certificate verzi, prevăzută în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

Art. 2 din OANRDE nr. 78/2017

Art. 2 prevede că Societatea „Operatorul Pieței de Energie Electrică și de Gaze Naturale OPCOM” – S.A. elaborează procedurile referitoare la tranzacționarea certificatelor verzi pe piața de certificate verzi pentru punerea în aplicare a prevederilor respectivului ordin, cu consultarea operatorilor economici din sectorul energiei electrice, și le transmite la Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei pentru informare.

Art. 3 din OANRDE nr. 78/2017

Conform art. 3, operatorii economici din sectorul energiei electrice și Societatea „Operatorul Pieței de Energie Electrică și de Gaze Naturale OPCOM” – S.A. duc la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 4 din OANRDE nr. 78/2017

În art. 4 este dispus faptul că Direcțiile de specialitate din cadrul Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei urmăresc respectarea prevederilor respectivului ordin.

Art. 5 din OANRDE nr. 78/2017

Potrivit art. 5, la data intrării în vigoare a respectivului ordin se abrogă OPANRDE nr. 41/2016 pentru aprobarea Metodologiei de stabilire a cotelor anuale obligatorii de energie electrică produsă din surse regenerabile de energie care beneficiază de sistemul de promovare prin certificate verzi și a celor de achiziție de certificate verzi, publicat în M. Of. nr. 734 din 22 septembrie 2016.

Art. 6 din OANRDE nr. 78/2017

Art. 6 prevede că respectivul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Aprobarea Metodologiei de stabilire a cantității statice anuale de certificate verzi și a cotei anuale obligatorii de achiziție de certificate verzi (OANRDE nr. 78/2017) was last modified: august 25th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter