Aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea examenului de promovare a personalului de specialitate juridică, cu funcţii de execuţie, asimilat judecătorilor şi procurorilor, din cadrul Direcţiei Naţionale de Probaţiune (OMJ nr. 539/C/2017)

28 Mar 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 290

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
OMJ nr. 539/C/2017
(M. Of. nr. 207 din 27 martie 2017)
Se aprobă Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare a personalului de specialitate juridică, cu funcții de execuție, asimilat judecătorilor și procurorilor, din cadrul Direcției Naționale de Probațiune, prevăzut în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

În M. Of. nr. 207 din 27 martie 2017, a fost publicat OMJ nr. 539/C/2017 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare a personalului de specialitate juridică, cu funcții de execuție, asimilat judecătorilor și procurorilor, din cadrul Direcției Naționale de Probațiune.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivului ordin.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 din OMJ nr. 539/C/2017

Art. 1 stabilește faptul că se aprobă Regulamentul privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare a personalului de specialitate juridică, cu funcții de execuție, asimilat judecătorilor și procurorilor, din cadrul Direcției Naționale de Probațiune, prevăzut în anexa care face parte integrantă din respectivul ordin.

Art. 2 din OMJ nr. 539/C/2017

Conform art. 2, serviciul resurse umane din cadrul Direcției Naționale de Probațiune va duce la îndeplinire prevederile respectivului ordin.

Art. 3 din OMJ nr. 539/C/2017

Potrivit art. 3, respectivul ordin se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I, și intră în vigoare la data publicării.

Aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea examenului de promovare a personalului de specialitate juridică, cu funcții de execuție, asimilat judecătorilor și procurorilor, din cadrul Direcției Naționale de Probațiune (OMJ nr. 539/C/2017) was last modified: martie 28th, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter