Arbitraj cu elemente de extraneitate. Acţiune în anulare hotărâre arbitrală. Renunţare la calea de atac. Dispoziţii legale aplicabile

10 nov. 2014
Articol UJ Premium
3 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 53 voturi, medie: 5,00 din 5 (3 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1988

Despre

  • Codul de procedură civilă: art. 341, art. 364, art. 3641, art. 369

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Arbitraj cu elemente de extraneitate. Acțiune în anulare hotărâre arbitrală. Renunțare la calea de atac. Dispoziții legale aplicabile was last modified: februarie 10th, 2015 by Gheorghe Buta

Recomandări

Despre autor:

Gheorghe Buta

Gheorghe Buta

Este doctor în drept - „summa cum laudae” - diplomă obținută în cadrul Universității Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Deputy Managing Partner la Muşat & Asociaţii.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter