Conferință [Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea în Barou”

1952       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea în Barou” 📅 17 noiembrie 2016 București [Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea în Barou”

Data 17 noiembrie 2016
Locația Facultatea de Drept a Universității București, Aula Magna

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților în Drept continuă seria conferințelor pe tema admiterii în profesiile juridice și vă invită la conferința „Admiterea în Barou”, ce va avea loc joi, 17 noiembrie, între orele 14:00 și 16:00, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept a Universității din București.

După cum am observat cu toții, mulți studenți au conturate în minte examenele de admitere în profesiile juridice ca fiind unele extrem de grele. Asociația Studenților în Drept vă propune o conferință prin care studenții să reușească să vadă pregătirea temeinică pentru admiterea în Barou într-o altă înfățișare, dar și să înțeleagă cum ar trebui tratat acest examen după terminarea facultății.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Este bine de știut că un avocat bun trebuie să fie o persoană temperată, cu o viziune deschisă și capabilă să se descurce în situații dificile. Vom afla care sunt pașii considerați a fi “cheia succesului” în pregătirea pentru acest examen, cum să găsim metodele de pregătire potrivite stilului nostru de învățat și cum să ne gestionăm emoțiile la examen. Probabil că mulți studenți au întrevăzut în minte această opțiune profesională și, de aceea, ei au nevoie să își contureze o viziune de ansamblu asupra acestor examene ce îi așteaptă după absolvire.

Și cum am putea afla mai multe despre admiterea în Barou, dacă nu de la oamenii cu experiență în acest domeniu? Așadar, îi vom avea ca distinși invitați pe prof. univ. dr. Dan Oancea și pe prof. univ. dr. Radu-Romeo Popescu, avocați în Baroul București.

Sursa informației

👍Vezi și: Admitere Barou 2016

[Înregistrarea video] Conferința ASD: „Admiterea în Barou” was last modified: noiembrie 24th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter