[Interviu cu organizatorii] ASD organizează cea de-a IV-a ediție a proiectului „Învață să fii student”

22 Sep 2016
4 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 54 voturi, medie: 4,00 din 5 (4 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1688
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Studenților în Drept a Facultății de Drept din cadrul Universității din București este în plin proces de organizare a tradiționalului proiect „Învață să fii student” (ISFS), proiect prin care își propune să familiarizeze „bobocii” cu noul cadru în care urmează a se forma profesional, cadrul universitar.

În acest an, ISFS se va desfășura pe parcursul a 6 zile de proiect ce preced debutul anului universitar, în perioada 27 septembrie – 2 octombrie, timp în care participanții vor participa la activități menite să le faciliteze tranziția de la liceu la viața de facultate și să amortizeze efectele impactului cu noul sistem, cu totul diferit. De asemenea, organizatorii au pregătit mai multe activități care să-i ajute pe aceștia să lege cât mai multe prietenii atât din rândul colegilor mai mari, cât și din rândul colegilor de an.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Astfel, rezumatul celor 6 zile de proiect este următorul:

Ziua 1 – 27 septembrie 2016: Discursurile conducerii, prezentarea sistemului universitar (seminare, cursuri, examene, colocvii), prezentarea materiilor din anul I de studiu, prezentarea Colegiului Juridic franco-român, prezentarea formei de învățământ la distanță, prezentarea detaliilor despre cămine, cantină, burse, reduceri șamd.

Ziua se va încheia cu o ieșire în mai multe grupuri, având ca scop cunoașterea și socializarea participanților.

Ziua 2 – 28 septembrie 2016: În prima parte a zilei va avea loc un joc de cunoaștere destinat legării de noi prietenii, urmând a se petrece seara în facultate pentru  proiectarea unui film.

Ziua 3 – 29 septembrie 2016: Vizita Palatului Parlamentului în prima parte a zilei, urmând o ieșire de grup la Berăria H, în conformitate cu tradițiile ISFS.

Ziua 4 – 30 septembrie 2016: Zi liberă

Ziua 5 – 1 octombrie 2016: Prezentarea Asociației Studenților în Drept, urmată de o conferință despre avocatură și magistratură, având invitați profesioniști din fiecare domeniu.

Ziua 6 – 2 octombrie 2016: Seară de jocuri alături de colegii de grupă, de serie, de an.

Proiectul numără, deocamdată, un număr record de peste 500 de participanți, perioada de înscrieri încheindu-se vineri, 16 septembrie. De asemenea, proiectul beneficiază și de o echipă de organizare pe măsură, care este formată special pentru această inițiativă și numără peste 110 voluntari.

În final, organizatorii atrag atenția asupra faptului că participanții ISFS au și îndatoriri pe toată durata desfășurării proiectului, după cum urmează:

1. Participantul ISFS are atât dreptul, cât și îndatorirea de a transforma această experiență într-una unică, de a se distra și de a lega cât mai multe prietenii.

2. Participantul ISFS are îndatorirea de a pune întrebări atunci când unele aspecte sunt neclare și de a cere ajutorul și sprijinul organizatorilor dacă întâmpină vreo problemă.

De asemenea, mai multe detalii despre proiect se găsesc pe pagina de facebook a evenimentului.

[Interviu cu organizatorii] ASD organizează cea de-a IV-a ediție a proiectului „Învață să fii student” was last modified: septembrie 22nd, 2016 by ASD București

Despre autor:

ASD București

ASD București

Amor societatis nostra lex!

Abonează-te la newsletter