ASD-UAIC organizează Model European Union Iași 2017

4 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 768

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

După ce a consolidat bazele educației juridice din România în rândul tinerilor prin intermediul proiectului EdJust, Asociația Studenților la Drept (ASD-UAIC Iași) își face debutul în practica simulărilor proceselor decizionale din cadrul sistemului instituțional al Uniunii Europene. Proiectele de tip Model European Union (MEU) sunt o tradiție în țările europene, iar începând din februarie 2017, MEU Iași va deveni unul dintre cele mai ambițioase astfel de proiecte.

Inițiatorii proiectului, Andreea Șerban, Ioan Dumitru Apachiței, Bogdan-Alexandru Petrescu și Georgiana Crețu, membri ai ASD Iași, au gândit proiectul la nivelul regiunii Europa de Est, acesta vizând tinerii cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova.

Prin proiectul MEU Iași 2017, Asociația Studenților la Drept răspunde unei cerințe de cunoaștere tot mai ridicate în ceea ce privește funcționarea Parlamentului European și a Consiliului Uniunii Europene prin simularea dezbaterilor de adoptare a propunerilor legislative ale UE . Astfel, peste 60 de tineri vor avea oportunitatea de a dobândi sau îmbunătăți cunoștințele legate de procedurile instituțiilor europene, precum și aspectele legate de susținerea discursurilor libere în limba engleză.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Proiectul se va desfășura în perioada 24-26 februarie 2017 în cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Înscrierile pentru MEU Iași 2017 se fac la adresa: www.asd-uaic.ro/registration-meu/ (pentru reprezentant în Consiliul Uniunii Europene ori Parlamentul European) sau la adresa www.asd-uaic.ro/chairpersons-call/ (pentru chairperson – președinte/moderator).

Taxa pentru primul val de înscriere este 50 LEI (1-31 Decembrie 2016). Taxa pentru a doua etapă de încrierei este 70 LEI. (1-31 Ianuarie 2017)

Ce cuprinde taxa de înscriere?

Materialele pentru conferință și simulare MEU, pauze de cafea și alte materiale. Organizatorii MEU Iași 2017 asigură 2 nopți de cazare, prânzul și cina. Participanții trebuie să își asigure singuri transportul.

Eligibilitate:

Tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 26 de ani din România și Republica Moldova, inclusiv studenții străini/Erasmus veniți în aceste două țări.

Cum te poți înscrie?

Completează formularul următor: http://asd-uaic.ro/registration-meu/ iar pentru chairperson: http://asd-uaic.ro/chairpersons-call/

 

Mai multe informații despre conceptul de MEU puteți găsi aici.

Pentru detalii și întrebări puteți contacta organizatorii pe: www.facebook.com/MEUIasi/ sau [email protected].

Pentru contact, [email protected] sau www.facebook.com/MEUIasi

👍Vezi și Model European Union Iași 2017. Evenimentul de deschidere

ASD-UAIC organizează Model European Union Iași 2017 was last modified: februarie 23rd, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter