Asistenţii judiciari. Consideraţiuni, aprecieri şi argumente de drept şi de ordin practic privind valorificarea expertizei profesionale şi necesitatea completărilor statutare. Corespondent comparativ şi instituţional european

14 dec. 2016
Articol UJ Premium
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1885

Despre

  • Notă punctual-explicativă
  • Instituţia asistentului judiciar în dreptul comparat
  • Necesitatea şi obligaţia, inclusiv prin efectul legislaţiei aplicabile, a formării profesionale

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Asistenții judiciari. Considerațiuni, aprecieri și argumente de drept și de ordin practic privind valorificarea expertizei profesionale și necesitatea completărilor statutare. Corespondent comparativ și instituțional european was last modified: decembrie 13th, 2016 by Mihai Pașca

Recomandări

Despre autor:

Mihai Pașca

Mihai Pașca

Este magistrat judiciar in cadrul Tribunalului Alba.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter