Asociația Avocaților din Germania invită avocații români să alerge la Maratonul din Berlin

31 Aug 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 390
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

UNBR a făcut publică invitația Asociației Avocaților din Germani adresată avocaților, de a se participa la Maratonul din Berlin din data de 25 septembrie 2016. Vă redăm, în continuare, respectiva invitație:

Maratonul din Berlin 2016 – pentru Avocați

Dragi colegi și prieteni,
Dragi alergători,

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Anul acesta, Maratonul din Berlin va avea loc în data de 25 septembrie 2016. Este unul din cele mai mari evenimente sportive la care participă în jurul a 37.000 alergători și mai mult de un milion de spectatori.

Sunt și foarte mulți avocați printre participanții la maraton, mulți colegi germani încercând să demonstreze că avocații sunt într-o formă sportivă care le permite să participe la maraton și nu sunt doar ocupați cu munca la birou. Mulți avocați din străinătate participă la maraton și de aceea, Asociația Avocaților Germani asigură un clasament specific pentru avocații participanți din întreaga lume. Dacă doriți să participați pentru a fi înregistrat în clasamentul avocaților, vă rugăm să ne trimiteți numărul de start și confirmarea de înregistrare cu subiectul „Sonderwertung fur Rechtsanwaltinnen und Rechtsanwalte” la:

Deutsche Anwaltakademie – jurEvent
Tobias Hopf
Littenstrasse 11
10179 Berlin Germany
Tel: 0049-30-726153-180
Fax: 0049-30-726153-188
e-mail: [email protected]

Un scurt eveniment legat de prezentarea rezultatelor va avea loc la sediul Asociației, în data de 26 septembrie, la ora 9.30.
Ar fi o onoare pentru noi să vă primim pe dumneavoastră și pe participanții la maraton din organizația dumneavoastră la Berlin.

Salutări calde din Berlin
Franz Peter Altemeier

Sursa informației

Asociația Avocaților din Germania invită avocații români să alerge la Maratonul din Berlin was last modified: august 31st, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter