S-a fondat Asociația Grefierilor din România

22 dec. 2016
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1448

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Asociația Grefierilor din România a dobândit personalitate juridică prin înscrierea în Registrul Special al Asociațiilor și Fundațiilor din cadrul Judecătoriei Giurgiu, urmare a Încheierii nr. 90, pronunțată de Judecătoria Giurgiu în ședința din data de 23 noiembrie 2016, în dosarul nr. 17331/236/2016, rămasă definitivă, prin neapelare, la data de 6 decembrie 2016.

Membrii fondatori ai asociației, Denisa Dindareanu, Mesaros Camelia, Andi Nicolae și Cătălin Trăistaru, mulțumesc tuturor colegilor din cadrul instanțelor judecătorești și a parchetelor de pe lângă acestea, care s-au înscris în asociație și care au avut încredere în acest demers, născut din necesitatea de a fi recunoscută profesia de grefier.

În perioada imediat următoare, Asociația Grefierilor din România (A.G.R.) va întreprinde următoarele activități:
– înființarea unui noi grup de discuții pe Facebook din care să facă parte membrii asociați și colegii care doresc să se afilieze în viitor acestei organizații profesionale, conform statutului;
– crearea unui site oficial;
– stabilirea detaliilor organizatorice cu privire la modalitatea în care se va desfășura Adunarea Generală și ordinea de zi ce va fi supusă dezbaterii, urmând ca membrii asociați să fie contactați în acest sens.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În data de 16 decembrie 2016, la Brașov, a avut loc Adunarea Generală Extraordinară a FNS Projust, la care a fost invitată și A.G.R. în vederea identificării unor soluții pentru colaborarea tuturor sindicatelor/ federațiilor/ organizațiilor/ persoanelor care își desfășoară activitatea în acest domeniu, pentru prezentarea în viitor a unor puncte de vedere comune și unitare.

În paralel, A.G.R. analizează evoluția legislativă a statutului personalului de specialitate, a regulamentelor care reglementează profesia, precum și a legilor de salarizare, în vederea întocmirii și prezentării unor puncte de vedere către factorii decizionali de la nivel central.

Membrii fondatori ai Asociația Grefierilor din România, 19 decembrie 2016, România

Sursa informației

S-a fondat Asociația Grefierilor din România was last modified: decembrie 21st, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter