Aspecte controversate privind reglementarea delegării în raporturile de muncă (II)

21 sept. 2015
Articol UJ Premium
7 voturi, medie: 2,14 din 57 voturi, medie: 2,14 din 57 voturi, medie: 2,14 din 57 voturi, medie: 2,14 din 57 voturi, medie: 2,14 din 5 (7 votes, average: 2,14 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 2375

Despre

  • Precizarea naturii juridice a diurnei
  • Problema diminuării cu 25% a nivelului stabilit prin lege al diurnei
  • Interpretarea dispoziţiilor legale privind delegarea

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Aspecte controversate privind reglementarea delegării în raporturile de muncă (II) was last modified: septembrie 17th, 2015 by Felicia Roșioru

Recomandări

Despre autor:

Felicia Roșioru

Felicia Roșioru

Este lect. univ. dr. în cadrul Facultăţii de Drept, Universitatea „Babeş-Bolyai”, membru al Societății Internaționale de Dreptul muncii și Securității Sociale, membru al Asociaţiei „Henri Capitant” a prietenilor culturii juridice franceze și membru al UNBR.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter