În așteptarea adoptării noii legi a achizițiilor publice

6 mai 2016
8 voturi, medie: 4,25 din 58 voturi, medie: 4,25 din 58 voturi, medie: 4,25 din 58 voturi, medie: 4,25 din 58 voturi, medie: 4,25 din 5 (8 votes, average: 4,25 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1856

Despre

  • Conceptul de achiziție publică desemnează conținutul unor raporturi juridice asemănătoare cu cele specifice contractului de vânzare-cumpărare
  • În încercarea de a determina domeniul de incidență a legislației privind achizițiile publice, este important de observat dintr-un bun început că achiziția publică este un concept care aparține dreptului Uniunii Europene
  • Legiuitorul european nu a inclus normele juridice privind achizițiile publice într-un tratat

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

În așteptarea adoptării noii legi a achizițiilor publice was last modified: iunie 1st, 2016 by Monica Amalia Rațiu

Recomandări

Abonează-te la newsletter