Atelierul de lucru „Dreptul Uniunii Europene în materie penală. Perspectiva apărării” – Craiova

577       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Vineri, 20 noiembrie 2015,

începând cu ora 14:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

 Sediul Baroului Dolj

Craiova, Bulevardul Carol I, nr. 1, bl. 17D, sc. 1, mezanin, jud.Dolj

Moderator: av. Manuela Gornoviceanu

Avocații din Baroul Dolj sunt invitați să participe la atelierul de lucru cu tema “Dreptul Uniunii Europene în materie penală. Perspectiva apărării”, care se va desfășura la data de 20 noiembrie 2015, la sediul baroului, începând cu ora 14:00.

Atelierul face parte din seria atelierelor de lucru privind pregătirea profesională continuă, organizate de Baroul Dolj în colaborare cu Centrul Teritorial Craiova al INPPA.

Sursa informației este anunțul publicat de Baroul Dol j (www.barouldolj.ro).

Atelierul de lucru „Dreptul Uniunii Europene în materie penală. Perspectiva apărării” – Craiova was last modified: noiembrie 4th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter