Atelierul de lucru „Managementul avocaturii. Time management. Calculul onorariului. Venituri și cheltuieli” – Craiova

677       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

10 iulie 2015,

începând cu ora 13:00

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Sediul Baroului Dolj

Baroul Dolj

în colaborare cu

Centrul Teritorial Craiova al INPPA

Avocații din Baroul Dolj sunt invitați să participe la atelierul de lucru privind pregătirea profesională continuă cu tema „Managementul avocaturii. Time management. Calculul onorariului. Venituri și cheltuieli”, moderat de av. Carmen Popa.

Atelierul de lucru „Managementul avocaturii. Time management. Calculul onorariului. Venituri și cheltuieli” – Craiova was last modified: iulie 8th, 2015 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter