Au fost demarate acțiunile pentru viitorul Plan de amenajare a spațiului maritim al României

30 aug. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 392

Despre

  • Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice
  • Înfiinţarea Comitetului de amenajare a spațiului maritim

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului publicat pe site-ul Guvernului (www.gov.ro), în ședința de guvern din 24 august 2016, acesta a stabilit cadrul normativ de elaborare a viitorului Plan de amenajare a spațiului maritim, document strategic cu caracter director și de reglementare, prin care se identifică distribuția spațială și temporală a activităților și utilizărilor actuale și viitoare în apele marine și prin care se stabilește cadrul general de dezvoltare durabilă și integrată a diferitelor sectoare în apele marine.

Ordonanța aprobată în ședința de guvern prevede obiectivele activității de amenajare a spațiului maritim, modul de elaborare a planului, procedurile privind informarea și consultarea părților interesate și cooperarea cu statele membre și statele terțe, precum desemnarea autorităților competente pentru elaborarea și monitorizarea implementării planului de amenajare a spațiului maritim.

De asemenea, ordonanța, inițiată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prevede înființarea Comitetului de amenajare a spațiului maritim, organism interministerial, fără personalitate juridică, care va funcționa în coordonarea premierului. Comitetul va elabora și monitoriza implementarea Planului de amenajare a spațiului maritim.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Pentru a vedea respectivul comunicat, vizitați site-ul Guvernului (www.gov.ro).

Au fost demarate acțiunile pentru viitorul Plan de amenajare a spațiului maritim al României was last modified: august 29th, 2016 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter