Audiere publică pe tema reorganizării Registrului național al persoanelor juridice fără scop patrimonial

1 Iul 2016
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 364

Despre

  • a) în scris, prin depoziție depusă până la data de 7 iulie, ora 13.00, la adresa [email protected]
  • b) oral, prin depoziție susținută în cadrul audierii publice în data 8 iulie, ora 10.00

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Ministerul Justiției (MJ) și Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic (MCPDC) organizează o audiere publică pe tema reorganizării Registrului național al persoanelor juridice fără scop patrimonial ca sursă de date relevante privind dinamica sectorului asociativ.

Propunerea are la bază nevoia de creștere a nivelului de transparență a accesului public la datele despre asociații și fundații, precum și solicitările societății civile de modernizare a serviciilor în acest domeniu.

Obiectivul audierii publice este de a lămuri care dintre cele două variante propuse:

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

1) dezvoltarea unui nou sistem informatic în cadrul Ministerului Justiției sau

2) dezvoltarea sistemului informatic integrat la Oficiul Național al Registrului Comerțului (ONRC)

– este de preferat.

Consultarea publică va avea loc sub forma audierii publice.

În acest scop, cele două instituții invită toate părțile interesate de acest subiect să își exprime punctul de vedere:

a) în scris, prin depoziție depusă până la data de 7 iulie, ora 13.00, la adresa [email protected]

Vă invităm în cadrul depoziției să exprimați opțiunea pentru una din cele două variante și/ sau argumentele în favoarea/ în defavoarea respectivelor opțiuni și să includeți date detaliate de contact pentru a permite comunicarea ulterioară (nume, organizație/ instituție, telefon, email). Invităm ca depozițiile să nu depășească 3 pagini.

Pentru redactarea depozițiilor, vă recomandăm materialul de prezentare redactat de către Academia de Advocacy, disponibil aici: http://audieri.advocacy.ro/indrumar-de-redactare-depozitiilor

b) oral, prin depoziție susținută în cadrul audierii publice în data 8 iulie, ora 10.00.

Persoanele interesate să susțină o depoziție orală în ziua audierii publice sunt invitate să transmită depoziția scrisă la adresa de mai sus și să se înscrie folosind formularul online disponibil aici: https://goo.gl/6mTu9e tot până joi, 7 iulie, ora 13.00.

Pentru informații suplimentare, vă stau la dispoziție: MCPDC – Sînziana DOBRE, [email protected], 021 318 1174 și MJ – Cristina CONSTANTINESCU, [email protected], 0372 041 103 Page 2 of 3 MOTIVAȚIA AUDIERII

Pentru mai multe detalii consultați sursa informației.

Audiere publică pe tema reorganizării Registrului național al persoanelor juridice fără scop patrimonial was last modified: iunie 30th, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter