ANSPDCP. Stadiul elaborării ghidurilor referitoare la mijloacele asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor

19 iun. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 399

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Într-un comunicat Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal Protecția Datelor a trasmis următoarele:

„În cadrul Plenarei a Grupului de Lucru Art. 29, desfășurată în perioada 7-8 iunie 2017, s-a analizat stadiul elaborării ghidurilor referitoare la consimțământ, transparență, certificare, încălcările de securitate, transferuri și profiling, destinate asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor.

Cu această ocazie s-a stabilit urgentarea finalizării acestora la nivelul subgrupurilor desemnate, în scopul adoptării în cadrul Plenarei din toamnă.
De asemenea, au fost discutate și propunerile primite față de Ghidul preliminar privind evaluarea de impact, care urmează a fi pregătit pentru adoptare în formă finală la următoarea plenară”.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În cursul acestei reuniuni au fost stabilite anumite aspecte organizatorice referitoare la desfășurarea primei evaluări anuale a Acordului de confidențialitate România-USA.

Sursa informației

ANSPDCP. Stadiul elaborării ghidurilor referitoare la mijloacele asigurării unei aplicări unitare a Regulamentului General privind Protecția Datelor was last modified: iunie 19th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter