Autoritatea tribunalului arbitral de a exclude un arbitru lipsit de etică

25 sept. 2017
Articol UJ Premium
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 590

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Nu aveți acces la acest articol!!!

Autoritatea tribunalului arbitral de a exclude un arbitru lipsit de etică was last modified: septembrie 22nd, 2017 by Cristina Florescu

Recomandări

Despre autor:

Cristina Florescu

Cristina Florescu

Este lect. univ. dr. la Facultatea de Drept și Administrație Publică de la Universitatea Spiru Haret.Este arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a României și la Centrul de Arbitraj Internațional de la Viena.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter