Autorizarea Asociației Profesioniștilor în Regularizarea Daunelor ca furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor (Decizia ASF nr. 1575/2017)

30 nov. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 220

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Actul normativ publicat în Monitorul OficialSumar
Decizia ASF nr. 1575/2017
(M. Of. nr. 927 din 24 noiembrie 2017)
Societatea are dreptul de a practica activitatea de furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor începând cu data înregistrării în Registrul furnizorilor de programe educaționale în domeniul asigurărilor.

În M. Of. nr. 927 din 24 noiembrie 2017, a fost publicată Decizia ASF nr. 1575/2017 privind autorizarea Asociației Profesioniștilor în Regularizarea Daunelor ca furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor.

În continuare, vom prezenta dispozițiile respectivei decizii.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
Art. 1 din Decizia ASF nr. 1575/2017

Potrivit art. 1, Asociația Profesioniștilor în Regularizarea Daunelor, denumită în continuare Societatea, cu sediul social în localitatea București, str. Liviu Rebreanu nr. 31, bl. M13, sc. 2, et. 4, ap. 40, sectorul 3, înregistrată la Registrul special al asociațiilor București cu nr. 46 din 19.04.2017, Certificat de înregistrare fiscală nr. 37584995/16.05.2017, este autorizată ca furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor, conform prevederilor art. 5 lit. j) din Legea nr. 32/2000 privind activitatea și supravegherea intermediarilor în asigurări și reasigurări, cu modificările și completările ulterioare, și ale art. 3 din Normele privind activitatea furnizorilor de programe educaționale și atestarea lectorilor în domeniul asigurărilor, puse în aplicare prin Ordinul președintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor nr. 8/2012.

Art. 2 din Decizia ASF nr. 1575/2017

Conform art. 2, Societatea are dreptul de a practica activitatea de furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor începând cu data înregistrării în Registrul furnizorilor de programe educaționale în domeniul asigurărilor.

Art. 3 din Decizia ASF nr. 1575/2017

Art. 3 dispune faptul că Societatea are următoarele obligații:

a) să publice pe website-ul propriu denumirea exactă a programelor educaționale aprobate, informații despre data de începere a cursurilor, tarifele practicate, posibilități de negociere a tarifelor, serviciile incluse în tarife și orice alte informații necesare participanților la cursuri, precum și să precizeze cine asigură examinarea pentru absolvirea fiecărui program;
b) să mențină pe website-ul propriu un registru al absolvenților, care să cuprindă toate persoanele care au promovat examenele de absolvire pe care furnizorul le-a organizat în urma desfășurării cursurilor;
c) să publice gradul de promovabilitate a cursanților, determinat ca raport între numărul anual de persoane care au absolvit examenele într-un an calendaristic, pe de o parte, și numărul total de cursanți școlarizați; în determinarea acestui grad vor fi luate în considerare și persoanele care au promovat examenele de calificare profesională și de pregătire profesională continuă a intermediarilor în asigurări.

Art. 4 din Decizia ASF nr. 1575/2017

În art. 4 se prevede faptul că respectiva decizie se publică în Monitorul Oficial al României, conform prevederilor art. 9 din Legea nr. 32/2000, cu modificările și completările ulterioare.

Autorizarea Asociației Profesioniștilor în Regularizarea Daunelor ca furnizor de programe educaționale în domeniul asigurărilor (Decizia ASF nr. 1575/2017) was last modified: decembrie 1st, 2017 by Redacția ProLege

Recomandări

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter