Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, noul Decan al Baroului Timiș

21 nov. 2016
3 voturi, medie: 4,00 din 53 voturi, medie: 4,00 din 53 voturi, medie: 4,00 din 53 voturi, medie: 4,00 din 53 voturi, medie: 4,00 din 5 (3 votes, average: 4,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 733
 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Sergiu Stanila noul decan al Baroului Timis

Pe data de 21.11.2016 a avut loc a doua convocare a Adunării Generale Elective a Avocaților din Baroul Timiș.

La prima convocare, organizată la sediul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara în data de 11.11.2016, nu s-a întrunit cvorumul legal de 50%+1, Baroul Timiș numărând aproximativ 840 de avocați cu drept de exercitare a profesiei.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

La a doua convocare, astăzi 21.11.2016, organizată la Filarmonica Banatul din Timișoara, o locație mult mai potrivită pentru un număr mare de avocați, au fost prezenți peste 440 de avocați, cvorumul legal fiind îndeplinit.

Avocații timișeni și-au exercitat votul timp de peste 4 ore. Candidații la Demnitatea de Decan au fost av. Valeriu Răuță, decanul în exercițiu, av. Sergiu Stănilă, prodecanul în exercițiu, av. Călin Bot, av. Ana-Marcela Baș și av. Lavinia Tec.

În urma voturilor exprimate:

  • av. Sergiu Stănilă a întrunit 247 de voturi,
  • av. Valeriu Răuță 116 voturi,
  • av. Lavinia Tec 45 de voturi,
  • av. Călin Bot 28 de voturi,
  • av. Ana-Marcela Baș 3 voturi.

Întrunind peste 50% din numărul de voturi valabil exprimate, av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ este noul Decan al Baroului Timiș.

👍Vezi și: Interviu cu noul Decan al Baroului Timiș, Sergiu I. Stănilă

👍Vezi și: Baroul Timiș și-a ales decanul și membrii Consiliului – Rezultatele

Av. dr. Sergiu I. STĂNILĂ, noul Decan al Baroului Timiș was last modified: noiembrie 23rd, 2016 by Universul Juridic

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter