Av. drd. Cătălin Andrei Dascăl, Președintele UNPIR Filiala București: Sper să fie un seminar de pregătire profesională care să vă rămână în memorie. Totdeauna încercăm să ne autodepășim

18 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 576

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

4 ani de la intrarea în vigoare a noilor coduri penale - Bucureşti
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Av. drd. Cătălin Andrei Dascăl, Președintele UNPIR Filiala București: „Bine ați venit la Seminarul de Pregătire Profesională, organizat în această frumoasă perioadă, un început de toamnă și un sfârșit de vară. Numele meu este Cătălin Dascăl, am deosebita plăcere de a deschide lucrările la acest eveniment și de a vă prezenta acești participanți, atât ca organizatori, cât și ca invitați. Sper să fie un seminar de pregătire profesională care să vă rămână în memorie. Totdeauna încercăm să ne autodepășim, parțial în această formulă, împreună cu Cristina Stroe, suntem la a doua ediție a acestor forme de pregătire profesională în care suntem implicați în mod direct să organizăm și sperăm să primim review-uri bune, să fie un plus față de ceea ce s-a întâmplat anul trecut.

O dovadă în acest sens, dar care nu este neapărat meritul nostru, este ceea ce înseamnă lista de organizatori, pe care ați văzut-o prin programul pe care l-ați primit, și lista de invitați. Cu atât mai mult avem o încercare mai grea, bucurându-ne de participarea într-un număr foarte mare, alături de noi, ca organizatori la acest eveniment.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

În acest sens, evident, ne bucură și ne onorează prezența d-lui președinte Nicolae Bălan, președintele Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România; la fel ne bucură și ne onorează prezența Universității Ovidius din Constanța, care este și gazda noastră de astăzi, reprezentată prin dl lect. Univ. Grigore Gavril, care, de asemenea, reprezintă și Baroul Constanța, fiind decanul acestui barou.

Acest seminar de pregătire profesională este, evident, realizat împreună cu participarea Institutului Național de Pregătire a Practicienilor în Insolvență și, împreună cu Institutul Notarial Român, cu Camera Executorilor Judecătorești și cu Editura Universul Juridic.

Avem prezența, din partea Camerei Notarilor, a d-nei președinte Laura Badiu – ne onorează teribil că este aici, cu noi – și, de asemenea, avem alături de noi pe d-na conf. univ. dr. Manuela Tăbăraș, tot din partea notarilor, de la Institutul Notarial Român, și voi avea onoarea ca, la momentul la care vom deschide efectiv lucrările, să moderăm împreună acest panel al seminarului de pregătire, panelul de astăzi.

Avem invitați din cadrul universitar, separat, evident, de ce spuneam, Universitatea Ovidius, pe dl Adrian Rătău, avocat și asistent universitar doctorand la Universitatea Nicolae Titulescu din București. Avem participare din partea magistraților – și ne bucurăm, ca de fiecare dată la aceste seminarii, să avem prezenți magistrați de la Tribunalul Constanța, este prezentă d-na Pascu Sanda Ioana, și care este și președinta Secției a doua Civilă de la Tribunalul Constanța, și d-na Staicu Aniela, judecător sindic la Tribunalul Constanța. De asemenea, avem prezenți, din rândul magistraților, pe d-na Maria Burtavel, vicepreședinte al Tribunalului Giurgiu, și pe d-na Gabriela Rotaru, vicepreședintele Tribunalului Teleorman.

Avem, din rândurile noastre, ca practicieni în insolvență, o reprezentare foarte bună la nivelul organelor de conducere, așa cum spuneam, ne bucurăm de prezența d-lui președinte Nicolae Bălan, însă prezent în sală și cu un efort deosebit, chiar să susțină și o temă astăzi, deși programul nu-i permitea foarte multe, îl avem pe dl Ionașcu – președintele Comisiei Superioare de Disciplină. O avem pe d-na Carmen Pălăcean, practician în insolvență, avocat, doctor și conferențiar universitar la Universitatea Titu Maiorescu; la fel, pentru că activitatea de practician are întotdeauna și intră în contact cu ceea ce înseamnă reprezentanții statului din partea Serviciului de Impozite și Taxe Constanța avem patru participanți, însoțiți de d-na Ganea Gabriela Iuliana, care este director executiv adjunct; și, din partea Administrației Finanțelor Publice Constanța, d-na Carmen Tudor.

Sper că nu am uitat pe nimeni – o să verific, dacă am uitat îmi cer scuze și voi reveni, în acest caz. Am deschis lucrările un pic mai târziu pentru că asta s-a întâmplat și cu traficul… mărturisesc că autostrada București-Constanța a fost extrem de aglomerată, au mai fost întârzieri și am spus să decalăm puțin startul, cu zece minute, sens în care nu vreau să întârzii mai mult prin această introducere și aș vrea să-l invit pe d-l președinte Nicolae Bălan să ne spună câteva informații, să ne aducă la curent cu noutățile de interes din profesie, pentru care am să-l rog pe dl președinte să vă spună câteva cuvinte. Mulțumesc!”

Av. drd. Cătălin Andrei Dascăl, Președintele UNPIR Filiala București: Sper să fie un seminar de pregătire profesională care să vă rămână în memorie. Totdeauna încercăm să ne autodepășim was last modified: octombrie 25th, 2017 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter