Av. Simona Miloș a câștigat al doilea mandat consecutiv la conducerea INPPI

22 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1230

Recomandări

 

Abonament PREMIUM gratuit pentru 30 de zile!

Odată cu trecerea la etapa UNIVERSUL JURIDIC PREMIUM atingem demersul inițial anunțat încă de la lansarea proiectului: accesul contra-cost pentru beneficiile PREMIUM. Demersul este necesar pentru susținerea unui conținut de calitate!

Vreau detalii!

Noi rămânem aceiași ca până acum! Veți beneficia de aceleași știri certificate editorial, editoriale de substanță, opinii punctuale și articole de specialitate, știri din domeniul juridic și reportaje cu care v-am obișnuit încă de la început!

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro
🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Avocata și practicianul în insolvență Simona Miloș a fost desemnată, în unanimitate, pentru un nou mandat la conducerea Institutului Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI). Este al doilea mandat consecutiv în funcția de președinte al INPPI pe care Simona Miloș îl obține, după ce în 2012 a fost aleasă pentru prima dată în această funcție.

Numirea la conducerea INPPI, pentru următorii patru ani, a Simonei Milos s-a făcut în cadrul Adunării Reprezentaților Permanenți ai UNPIR desfășurată în dată de 18 noimebrie 2016 la care au luat parte președinții filialelor Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență (UNPIR).

Cu acest prilej, au fost desemnați și noii membri ai Consiliului de Conducere al INPPI, precum și directorul executiv al Institutului. Astfel, vor face echipa, alături de Simona Miloș, în calitate de membri ai Consiliului de conducere al INPPI Andreea Deli-Diaconescu, Geanina Oancea, Vasile Godanca-Herlea și Florin Daniel Barbu, împreună cu directorul executiv al Institutului desemnat în persoană lui Adrian Ciochirdel.

Back to Law School (sem. II) by UJmag.ro

Precizăm că Simona Miloș reprezintă România, începând cu luna septembrie 2016, în Consiliul de conducere al INSOL Europe, cea mai importantă organizație profesională a practicienilor în insolvență din Europa.

În raportul adresat Adunării Reprezentaților Permanenți, privind activitatea și rezultatele obținute în cei patru ani de mandat, Simona Miloș a declarat: “Institutul a reușit în primul rând să fie vizibil, iar acest lucru nu e puțin, într-o lume în care competiția este acerbă; a reușit să devină o voce care să fie ascultată – aducând laolaltă profesioniștii adevărați care să îl legitimeze și cel mai important, a arătat că valorile promovate sunt cele în care UNPIR se regăsește: o castă care se dorește a fi unită, în ciuda tuturor obstacolelor, o castă de profesioniști care își caută legitimarea într-o societate dominată de conflicte – totul prin promovarea ideii de excelență în pregătirea profesională și în dialogul continuu și susținut cu toate instituțiile implicate.

Trăim vremuri complicate în care absolut toate reperele pe care le-am avut până acum, sunt contestate: nu există nicăieri o autoritate absolută în vreun domeniu al cărei mesaj să nu fie pus la îndoială. Asistăm cu toții la schimbarea unor paradigme și înțelegem că a venit momentul ca în permanență să dovedim de ce merităm să fim ascultați și singurul răspuns pe care îl putem da societății este: valoarea.

Valoarea în pregătirea profesională, valoarea în cultivarea dialogului inter-instituțional, valoarea prin acceptarea ideii că întotdeauna e loc de mai bine și că o societate în continuă schimbare va caută în permanență cea mai bună versiune a sa.

Pentru primii patru ani de existența, dacă este mult sau este puțin, fiecare este liber să aprecieze. Dar cu siguranță, este un bun început. Și avem toate premisele să credem că se poate mai mult”.

Sursa informației

Av. Simona Miloș a câștigat al doilea mandat consecutiv la conducerea INPPI was last modified: noiembrie 22nd, 2016 by Universul Juridic

Recomandări

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter